Du er her: Hovedside 9 Arbeidsleder

LIKER DU Å JOBBE MED BÅDE MENNESKER OG
MASKINER? 

Publisert 26.01.2024

Inngangsparti Menova

Kontaktperson

Torbjørn Wik
Avdelingsleder Arbeid
Tlf: 938 26 376

Søknadsfrist: 16.02.2024

Menova søker:

Arbeidsleder – med kunnskap om mekanikk og elektronikk

Menova er på jakt etter en arbeidsleder som kan jobbe med opplæring og oppfølging av våre medarbeidere og med praktiske oppgaver som montering, vedlikehold og reparasjoner av teknisk utstyr.

Menova er en markeds- og kompetansedrevet arbeids- og inkluderingsbedrift som bistår folk i Ringeriksregionen med å komme i jobb eller utdanning. Vi har 24 dyktige medarbeidere som hver dag jobber med å skape nye muligheter og aktiviteter for de som har behov for litt ekstra støtte. Vår visjon er at ingen skal være uten arbeid eller aktivitetstilbud i Ringeriksregionen.

Sentralt i vår virksomhet står regionens største industrivaskeri som har kapasitet til å vaske 800 tonn tekstiler per år. Vi har de siste årene modernisert store deler av driften og satser på digitalisering og automatiserte funksjoner for å få effektiv og lønnsom drift – samtidig som vi skaper trygge, gode og spennende arbeidsplasser for våre VTA-ansatte. Vår maskinpark består blant annet av industrielle vaskemaskiner, tørketromler, maskiner for bearbeiding og bretting av tekstiler, hengebaner etc.

Vi har også en avdeling for montering av mekaniske og elektroniske komponenter. Her utfører vi ulike typer monteringsoppdrag for eksterne virksomheter i regionen.

Som arbeidsleder vil du være knyttet til både monteringsavdelingen og industrivaskeriet.

Dine oppgaver vil blant annet bli:

  • Produksjon, opplæring og praktisk oppfølging av medarbeiderne i Industrivaskeriet
  • Produksjon, opplæring og praktisk oppfølging av medarbeiderne i monteringsavdelingen
  • Gjennomføring av praktiske oppgaver knyttet til driften
  • Forebyggende, periodisk og løpende vedlikehold av maskiner og utstyr i Industrivaskeriet
  • Feilsøking, problemløsing og enkle reparasjoner av anlegg og utstyr

Vi ser etter deg som:

  • er praktisk orientert og har kunnskap om og interesse for maskiner, utstyr og elektronikk
  • liker å jobbe med mennesker
  • har bakgrunn som automatiker, elektriker, mekaniker, servicemedarbeider el.

Det er en fordel om du har noen års erfaring fra relevant arbeid, men det viktigste er at du er praktisk anlagt, løsningsorientert og god til å jobbe med mennesker.

I Menova vil du få en spennende, fleksibel og variert jobb med trygge og gode rammebetingelser. Du vil jobbe selvstendig, men også i tett samarbeid med andre. I denne stillingen vil du få mulighet å jobbe med praktiske oppgaver samtidig som du bidrar til å utvikle mennesker.

Arbeidstiden er fra 7-15, og du vil ha fast arbeidssted på Kilemoen, rett utenfor Hønefoss. Du vil få mange hyggelige og dyktige kollegaer og bli en del av et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

Er du interessert eller lurer på noe angående stillingen? Ta kontakt med avdelingsleder Torbjørn Wik på telefon 93826376 eller e-post tw@menova.no

Hovedkontor

Follummoveien 84 A
3516 Hønefoss

Postadresse

Postboks 3005
3510 Hønefoss

Menova arbeid og inkludering

Storgata 11
3516 Hønefoss

Kontakt oss

E-post: post@menova.no

Telefon: +47 32 18 13 10