Vi gratulerer Oskar med bestått kompetanseprøve i kokkefaget

Det er en fornøyd ung mann vi møter i kantina her på Menova. I to år har 20 år gamle Oskar Filseth Augdal jobbet i kantina som Lærekandidat i kokkefaget. 20 juni gikk han opp til fagprøven og kan i dag smile fornøyd. Han besto kompetanseprøven i kokkefaget, til stor glede både for Oskar og oss. Vi har nemlig hatt, og fortsatt har, gleden av å nyte lunsjmåltider som Oskar har laget.

Oskar skal nå over i neste fase på veien mot jobb. Gjennom deltakelse i det jobbrelaterte tiltaket APS skal han, med bistand fra oss, finne en god og spennende jobb hos en arbeidsgiver som kan få glede av kompetansen og det gode humøret til Oskar.


Vi ønsker Oskar lykke til.

Rammeavtaler for tiltakene Avklaring og Oppfølging er underskrevet

Mandag 27. juni er en dag vi er stolte av. Da reiste vi nemlig hjem fra NAVs hovedkontor i Drammen med underskrevne avtaler for tjenesteleveranse for Avklaring og Oppfølging i Ringerike og Hole.

Gjennom anbudsjobbing og mye dokumentasjon er vi glade for at vi ble valgt av NAV til fortsatt å kunne jobbe for at alle våre arbeidssøkere skal finne en god og farbar vei med jobb og jobbfokus.

Vi jobber med det motto at ALLE HAR ET TALENT- for noe. Vi er opptatt av hva mennesker KAN gjøre, og derfor gleder vi oss til å ta fatt på fremtidige oppgaver. Sammen med de dyktige medarbeiderne på NAV Ringerike og Hole skal vi skape bedre fremtidsmuligheter for våre arbeidssøkere.

Som en lokal og kompetent arbeidsmarkedsbedrift  kjenner vi arbeidsmarkedet i distriktet vårt meget godt. Sammen med næringslivet skal vi brette opp ermene og jobbe for at enhver av de menneskene som får anledning til å samarbeide med oss skal komme styrket videre i livet.

Vi møter så mange fantastiske mennesker her på Menova. Disse menneskene innehar mye lærdom og kompetanse. Denne kompetansen skal vi sørge for at vårt lokale næringsliv skal få nytte av, for vi er overbevist at de trenger den.

«Ringer i vannet» gir oss mulighet til raskt å få ekstra ressurser ved behov

I tillegg synes vi det er viktig å kunne bidra med å få folk ut i arbeid/arbeidspraksis igjen, sier Krister Sørgård, daglig leder for Bilia Personbil på Hønefoss. NHO Buskerud oppfordrer flere bedrifter til å rekruttere via prosjektet Ringer i Vannet.

Menova Vaskeriet har blitt Miljøfyrtårn

Ny jobb etter nedleggelse

Menova kan hjelpe deg et stykke på vei….

Prosjektet « Ny jobb etter nedleggelse» er avsluttet og rapporten er ferdig. Vi ønsker å takke alle informantene som bidro i prosjektet med å dele sine erfaringer. Linken til rapporten ligger HER

Utgangpunktet for dette prosjektet var nedleggelsene av Constructor Norge, Norske Skog Follum og Huhtamaki Norge på Hønefoss – selv om problematikken gjelder for mange flere arbeidstakere. Prosjektet har to mål:

  • Å tilby karriereveiledning til de personene som var ansatt i prosjektets bedrifter.
  • Få kunnskap om erfaringer fra personene som opplevde å gå fra å være arbeidstaker til arbeidssøker ved disse nedleggelsene, samt få et overblikk over hvordan det er gått med de tidligere ansatte.

Elkjøp Hønefoss – EKSTRABEDRIFT 2015

Gir mennesker en sjanse

Elkjøp Hønefoss er en stor elektronikkbutikk med mange ansatte. Det som kundene trolig ikke vet er at bedriften er en viktig attføringspartner for Menova og at flere av deres ansatte har kommet inn den veien. I skranken i dataavdelingen sitter en høy og slank gutt. Han møter meg med et stort smil og et lystig ”hva kan jeg hjelpe deg med”. Jeg sier jeg har en avtale med varehussjefen Geir og den blide ansatte småløper for å finne ham for meg. Det er en rolig torsdag formiddag og noe forteller meg at dette må være et koselig sted å jobbe.

MENOVA hjalp meg tilbake til arbeidslivet

Min historie begynner med at jeg kom til Menova i 2012

Jeg hadde vært arbeidsledig i 3 år og hadde stengt meg ute fra omverden. I hverdagen hadde jeg store problemer med og møte andre, samt å kommunisere med ukjente mennesker. Jeg begynte hos en sosionom i 2010, og hun tipset meg om Menova som hjalp meg med og komme ut i vanlig jobb.

32 18 13 10

Vårt sentralbord

Follummoveien 84,
3516 Hønefoss

Postadresse:
Postboks 3005
3501 Hønefoss

 

 

Kontakt oss

Personvernerklæring

14 + 9 =